15-09

Lancia dealer Rotterdam

Op zoek naar een Lancia dealer in de omstreken van Rotterdam? Dan bent u bij Autobedrijf van de Voorde aan het goede adres. We hebben in ons 50-jarig bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd als dealer, onderhoud en reparatie specialist van Italiaanse auto’s. Wij werken voornamelijk met Lancia, Fiat en Alfa Romeo, maar ook voor andere merken kun u bij ons aankloppen. We zijn al ruim 50 jaar een begrip als Lancia dealer in Vlaardingen en omgeving.

  • Nieuwe en occasion Lancia’s in de showroom
  • Persoonlijk overleg bij reparaties en onderhoud
  • Tuning specialist Lancia

Reparatie en onderhoud voor uw Lancia

Bij onderhoud en reparatie van uw auto kunt u al snel voor onverwachtse kosten komen te staan. Niet bij Autobedrijf van de Voorde. Voordat er onderhoud of reparatie plaats vindt, voeren wij een grondige inspectie uit. Op deze manier krijgt u altijd een gedilateerd kosten overzicht, zodat u precies weer waar u aan toe bent. Wij zijn gespecialiseerd in APK, grote & kleine beurt,iets waar iedere voertuig bezitter mee te maken krijgt.

Lancia dealer Rotterdam

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom is Autobedrijf van der Voorde als Lancia dealer aangesloten bij BOVAG. Wij kunnen u voorzien van de wel bekende BOVAG garantie.

Lancia dealer met Nieuw & Occasion Lancia’s

U kunt bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte Lancia’s. Als Lancia dealer heeft Autobedrijf van der Voorde een uitgebreid assortiment Lancia modellen in verscheidene prijsklassen, waardoor er altijd een Lancia voor u tussen zit.

Vraag een proefrit aan of kom gerust eens langs in onze showroom te Vlaardingen.

Direct een afspraak inplannen

Via onze website kunt u nu direct een afspraak inplannen. U kunt hierbij gelijk u gewenste werkzaamheden aangeven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via 010 434 81 57 of stel uw vraag hieronder.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Lancia dealer Rotterdam

Comments are closed.