12-09

Alfa Romeo dealer Rotterdam

Zoekt u naar een Alfa Romeo dealer in de omgeving van Rotterdam? Dan is Autobedrijf Van der Voorde de perfecte partner voor u. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip als dealer van Alfa Romeo, Fiat en Lancia in Vlaardingen en omgeving. In deze periode hebben wij ook een reputatie opgebouwd als dé specialist van onderhoud en reparatie van Italiaanse auto’s.

  • Showroom met nieuwe en occasion Alfa Romeo’s
  • Onderhoud en reparaties gaan altijd in persoonlijk overleg
  • Tuning specialist Alfa Romeo

Onderhoud en reparatie voor uw Alfa Romeo

Iedere eigenaar van een voertuig krijgt er vroeg of laat mee te maken, onderhoud en reparatie. Bij Autobedrijf van der Voorde uit Vlaardingen kunt u terecht voor zowel APK, kleine en grote beurt. We voeren in eerst instantie een inspectie uit aan uw auto. Vervolgens krijgt u een kosten overzicht, voordat we overgaan op de reparatie. Op deze manier komt u niet voor onverwachtse reparatiekosten te staan.

Alfa Romeo dealer Rotterdam

Onze monteurs zijn voorzien van een uitstekende opleiding en gebruiken hun kennis om onderhoud en/of reparaties aan uw Alfa Romeo tot in de puntjes te verzorgen. Naast onderhoud en reparaties verzorgen wij ook inbouw van accessoires. Dit doen wij in onze werkplaats die voorzien is van alle middelen waar men maar aan kan denken.

Alfa Romeo dealer, Nieuw en Occasions.

Bent u op zoek naar een nieuw of gebruikte Alfa Romeo? Dan bent u in onze showroom te Vlaardingen aan het juiste adres. Als Alfa Romeo dealer hebben wij een ruim assortiment Alfa Romeo modellen in verschillende prijsklassen.

Vraag een proefrit aan of bezoek gerust onze showroom.

Direct een afspraak inplannen

Via onze website kunt u nu direct een afspraak inplannen. U kunt hierbij gelijk u gewenste werkzaamheden aangeven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via 010 434 81 57 of stel uw vraag hieronder.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Alfa Romeo dealer Rotterdam

Comments are closed.