29-10

Op zoek naar een Fiat specialist in Maassluis?

Fiat-Maassluis
Bent u op zoek naar een Fiat specialist in Maassluis en omgeving? Autobedrijf van der Voorde is al meer dan 50 jaar een bekend en betrouwbaar adres voor uw Fiat.

  • Gespecialiseerd in Fiat
  • Verkoop van Nieuwe en Tweedehands Fiats
  • Officiële Fiat onderdelen
  • Persoonlijk overleg bij onderhoud en reparatie

Fiat occasions

Van de Fiat Punto tot de Panda, u vindt ze allemaal in onze showroom. Uiteraard kunt u op onze website ook alle occasions bekijken.
Ook voor nieuwe Fiat bent u bij onze aan het juiste adres. Wanneer wij een occasions niet in onze showroom hebben helpen wij u graag bij de zoektocht naar uw droom auto!

Onderhoud, reparatie en herstel

Is uw Fiat toe aan onderhoud? Onze Fiat specialisten staan voor u klaar! Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur voor snelle diagnoses en uitgebreide probleemanalyses. Ook zullen we altijd met u persoonlijk overleggen over eventuele reparatie kosten.

Officiële Fiat onderdelen

Wanneer u op zoek bent naar specifieke Fiat onderdelen kunt u deze bij ons bestellen. Wij hebben een ruim assortiment Fiat onderdelen direct voor u op voorraad.

Contact

Heeft u nog brandende vragen? Laat gerust een reactie achter via het onderstaande formulier. Wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Op zoek naar een Fiat specialist in Maassluis?

Comments are closed.